Wednesday 3 January 2018

Boldog új évet!!!

Micsoda egy év volt ez a 2017.

Január elsején elindultunk az ausztráliai roadtripre Adelaidebol Sydneyig.. aztán a 30.ik szülinapomat kiselefánt fürdetesével töltötten Kuala Lumpurban. Londonban meglátogattuk a Harry Potter studiót március elején. .Elbúcsuztunk a családtól Budapesten es Amszterdamban is március közepén, majd  március végét már Chicagóban töltöttük.

Új lakás keresés, új város felfedezése, új munka, új minden.. Kirándultunk a környező államokban, az év végét is utazással zártuk.

Szerencsés vagyok, mert jöttek közben a szüleim, barátaim, Brian családja, ő pár barátja is. Szinte minden 2. hétre jutott vendégünk, igy nem is éreztük magunkat annyira tavol.

Az biztos, hogy sok mindenkire ráféne egy ilyen felkerekedünk es irány az ismeretlen. Tényleg kell egy "túlélő" ösztön, hogy hajtson az ember, hogy kirobbanjon az egyszerű es megszokott hétköznapokbol ahol mar mindent ismer, minden csak rutin. Voltak/ vannak hullamvolgyek, de olyan sok elmenyben van reszunk, hogy a sok nehezseg mellett meg mindig azt gondoljuk, hogy jo otlet volt belevagni.

Foleg amiket hallunk, hogy otthon milyen a helyzet. Senki ne ertse felre, itt sincs kolbaszbol a kerites, nehez munkat / lakast talalni. De az ember megengedhet maganak dolgokat amiket otthon egy jobb munkaval sem. Mindemellett az emberek hozzallasa teljesen mas. Butak.. de nem pesszimistak.. :)

Hajra 2018!!! Izgatottan varom mit hozol. ( remelem egy jobb melot mindenkeppen)

1 comment: