Friday 24 March 2017

Utazas II.

Kora reggel elvittem Fluffyt egy jo 3/4 oras setara, hogy minel jobban kifarasszam ot a 8 oras ut elott.
Mivel Brian apja es elettarsa is pont akkor utaztak nyaralni mint mi, egyutt mentunk ki a repterre - az o gepuk St Martinra egy oraval hamarabb indult. A repteren Fluffy meglepoen otthon erezte magat es rengetegen jottek oda, hogy megsimizzek. A barban ahol ultunk meg a sef is kijott, hozott neki sonkat 😀

A 8 oras utat is nagyon jol viselte. Szerencsere eleg sokat volt az olemben es egyik stewardess sem szolt erte. Majdnem vegigaludta az utat.



Sokan hallottatok mar, hogy milyen problema volt a foglalasunk soran KLMmel, es szidtuk is oket rendesen, de a mai KL611 jarat csapata igazi elmennye varazsolta az utunkat. Az egyik stewardess beszedbe elegyedett velunk, es meseltuk, hogy most koltozunk Chicagoba. Egybol kerdezte, hozhat e valamit a kutyusnak. Aztan egy picivel kesobb visszajott egy ajandekkal nekunk. Egy csengot kaptunk, amely Thaifoldrol van es ami szerencset hoz ha megcsengetjuk. Kaptunk is egy kis uzenetet melle, hogy sok sikert kivan a KL611 jarat csapata. Hihetetlen! Majd kertem vodka-afonya levet, ami turista osztalyon nem volt de visszajott 5 perc mulva, hozott nekem az elsoosztalyrol. Nagyon figyelmesek voltak. Meg azutan is osszetalalkoztunk, hogy leszalltunk a geprol es vartuk a csomagokat, akkor is odajottek hozzank.


 Nagyon koszonjuk meg egyszer hogy egy ilyen aprosaggal kivantak nekunk sok sikert. A KLM foldi csapata az irodakban tanulhatna toluk!

Erkezesunk utan fogtunke egy ubert es a legnagyobb dugoban sikerult beindulni a varosfele. Egy ora alatt ertunk a szallasunkra. NAgyon jo a kornyek.. nagyon amerikai :)) A lakas amit berlnk most egy honapra, nagyon szep. A harmadikon van, erkellyel, 2 haloszobas. A lany szulei Budapesten laknak amugy, eleg vicces, hogy ratalaltam. A vilag legnagyobb tarsasjatek gyujtemenyuk nekik van szerintem, Briannel mar a holnapi tarsas marathont tervezzuk :)





Setaltunk egy kort, megneztuk mi van a kozelben. Allatboltot mar talaltunk, vettunk is kajat Fluffynak, van egy CVSis ( olyan mint a DM csak 3szor akkora, tobb fele cuccokkal, van alapeto elelmiszer is es gyogyszertra is).

Van egy ket tipikus amerikai bar is itt az utcaban, iy ma este odamegyunk vacsorazni, mert fozni egyikunknek sincs ereje :)

Nagyon izgulunk mindketten, hogy alakul minden. Remeljuk ugy ahogy terveztuk :)

No comments:

Post a Comment